AltusIT

Altus IT prvi je hrvatski nezavisni data centar koji nudi široku paletu rješenja za podršku organizacijama u unapređivanju njihovih poslovnih, informatičkih i cloud strategija. Kao mjesto okupljanja, Altus IT povezuje telekome, korisnike i partnere, otvara nove poslovne prilike i omogućuje brzo uspostavljanje partnerskih veza.

TREBATE STABILNU I KVALITETNU IT INFRASTRUKTURU?

Situacija u kojoj informacijski sustav u vašem uredu prestaje raditi zbog nestanka energije ili prekida komunikacija vam nije prihvatljiva? Svako ljeto klime su vam preopterećene, a troškovi hlađenja triput veći od same potrošnje servera?

Ukoliko želite stabilan rad uz manje troškove bez obzira na sve okolnosti, Altus IT vam pruža rješenja za vaše potrebe!

Vaš posao i potrebe rastu i razvijaju se, ali ne želite kupovati vlastitu informatičku opremu? Uz to, ne želite ulagati u priručne serverske soba koje puno koštaju, a po kvaliteti su daleko ispod profesionalnih.

Usredotočite se na ulaganja u svoje osnovno poslovanje, a Altus IT će vam osigurati IT infrastrukturu!

Kontaktirajte nas >

ŽELITE VEĆU SIGURNOST I OČUVANJE PODATAKA?

Korisnici su vam osjetljivi na sigurnost podataka, vi sami baratate tajnim podacima, a regulator traži od vas garanciju sigurnosti. Investicije u povećanje sigurnosti su vrlo visoke, a proces prilagodbe je dug i traži puno resursa.

Ako tražite rješenje odmah i bez dodatnih troškova, kontaktirajte nas!

Prisutni ste online, isporučujete svoju uslugu, ali nemate kadar zadužen za sigurnost niti resurse za osiguranje od napada. Informacije su vam distribuirane na više mjesta, dok je backup prepušten na odgovornost svakog pojedinog zaposlenika.

Ukoliko trebate profesionalnu zaštitu i pouzdan backup te sve podatke na jednoj, sigurnoj lokaciji, javite nam se!

Kontaktirajte nas >

POSAO VAM JE DISTRIBUIRAN ILI SEZONSKOG KARAKTERA?

Poslovanje vam je regionalno distribuirano i želite bolje povezati poslovnice, a da pritom razmjena podataka bude sigurna i stabilna? Potrebna vam je IT prisutnost u državama gdje se nalaze vaši kupci?

Altus IT vam pruža kvalitetu i sigurnost bez značajnog porasta troškova!

Imate veliku sezonalnost posla i želite da vam troškovi prate prihode? Kupovina opreme i zakup linka po maksimalnom opterećenju u vrhuncu sezone znači da se osam mjeseci u godini oni koriste minimalno.

Želite li uštedjeti na način da plaćate samo ono što i kada koristite, kontaktirajte Altus IT!

Kontaktirajte nas >

SUOČAVATE SE SA RAZNIM REGULATORNIM ZAHTJEVIMA?

Želite konkurirati na lokalnim i međunarodnim natječajima? Kupci od vas traže kvalitetnu IT infrastrukturu, sigurnosne certifikate i tehničke pretpostavke koje ne možete sami postići u kratkom roku i bez znatnih ulaganja.

Altus IT vam pomaže u najkraćem mogućem roku!

Kontaktirajte nas >