Altus IT na vForumu 2019

02.10.2019.

Na ovogodišnjoj konferenciji VMware vForumu 2019 održanoj 1. listopada u Zagrebu, Altus IT sa sudionicima je podijelio svoja iskustva migracije sa Opennebula KVM okoline na VMware SDDC, projekta Altusovog VMware razvojnog tima koji predstavlja jednu od najvećih VMware implementacija u Hrvatskoj.

Goran Doreski na VMware vForumu 2019

Uz kolokaciju kao tradicionalnu okosnicu Altusovog poslovanja, a slijedeći potrebe korisnika i odluku o poslovnoj diverzifikaciji, od 2012. godine ponuda se širi i na cloud usluge, ispočetka isključivo na open source tehnologijama, a od 2014. i na VMware-u, za što je 2018. formiran i poseban tim stručnjaka.

U svom izlaganju Goran Đoreski, direktor Altus IT-ja, fokusirao se prvenstveno na poslovne razloge i poduzete korake u migracijskom procesu prema VMware okruženju, podijelivši sa sudionicima izazove i postignute rezultate, kao i planove za budućnost.

VMware vForum ove godine fokusirao se na digitalne poslovne modele te podršku u procesu digitalne transformacije, okupivši preko 300 sudionika u Zagrebu.