Altus IT predstavio CLOUD CONNECT uslugu privatne veze do clouda

29.01.2019.

Na najvećoj telekomunikacijskoj konferenciji na području jugoistočne Europe, „CEE CEE 8“, održanoj od 23. do 25. siječnja 2019. godine u Opatiji, Altus IT je predstavio Altus Cloud Connect – izravnu vezu do najvećih svjetskih cloud servisa.

Altus Cloud Connect pruža privatan i pouzdan pristup globalnim cloud servisima. Više redundantnih i geografski različitih veza prema najvećim međunarodnim dobavljačima cloud servisa osigurava pouzdanu i skalabilnu vezu s važnim korisničkim poslovnim aplikacijama i podacima u javnom cloudu. Preko jedne fizičke veze garantiranog kapaciteta i kvalitete usluge tvrtke mogu doseći bilo koji od svojih cloud servisa, kao i osigurati redundanciju.


Goran Doreski presenting Cloud Connect

Altus predstavlja Cloud Connect u suradnji sa švedskom tvrtkom Telia Carrier, jednim od vodećih međunarodnih telekom operatora. Trenutno je usluga dostupna za velike cloud platforme kao što su AWS, Microsoft Azure, Google Cloud, IBM Cloud i Oracle Cloud, a prema zahtjevima kupaca će se njihov broj u budućnosti i širiti.

Cloud Connect odlično se uklapa u širok spektar usluga koje Altus IT nudi razvijajući optimalna rješenja prilagođena individualnim zahtjevima svakog pojedinog korisnika.  Zahvaljujući jedinstvenoj tržišnoj poziciji s 40 telekoma prisutnih u data centru, Altus IT centralno je mjesto za sve korisničke IT infrastrukturne potrebe, omogućujući tvrtkama da ispune svoje zahtjeve za povezivanjem na troškovno učinkovit i efikasan način.

 

Powered by:

Telia Carrier logo