Dizajn, savjetovanje i migracije okolina

Strukturalne promjene na informatičkoj infrastrukturi zahvati su koji se rade rijetko, iznimno su opasni za kontinuitet poslovanja te zahtijevaju vrlo visoku razinu stručnih znanja. Većina kompanija takva znanja ne treba za svoje normalno poslovanje te općenito nema niti takve profile stručnjaka unutar svoje organizacije. No ipak, takve zahvate, unatoč svemu, ponekad treba napraviti.

Dobro rješenje u ovakvim situacijama je koristiti ekspertizu tvrtki kojima su poslovi spomenutog opsega i složenosti redovna djelatnost.

Altus IT redovno i uspješno takve poslove radi. Bez obzira da li je u pitanju tvrtka kojoj informatička infrastruktura nije osnovna djelatnost, pa znaju što žele postići ali ne i kako, ili je u pitanju vrlo usko i specifično područje znanja kao što su virtualizacijske okoline, Altus IT u pravilu zna dizajnirati i provesti troškovno optimalnu promjenu razvijenu specifično po potrebi korisnika u datom trenutku.

Takvi zadaci uspješno se obavljaju na infrastrukturi korisnika, ali pogotovo i u sklopu dizajna dediciranih virtualnih korisnikovih okruženja na opremi data centra.

Saznajte više o našim uslugama!

Tražite savjet ili pomoć? Obratite nam se s povjerenjem.