Povezivanje

U današnje su doba telekomunikacije neizostavni dio poslovanja, bez obzira radi li se tu o povezivanju mreže vlastitih poslovnica, isporuci usluge prema Internetu ili nečemu trećem. Pogotovo u slučaju izdvajanja vlastite informatičke infrastrukture u data centar, kada se ona ne nalazi u vlastitom uredu, posebno je važno kvalitetno povezati punktove svoje tvrtke sa data centrom.

Sretna je okolnost da su data centri tipično jaka telekomunikacijska središta, te se oni mogu iskoristiti za osnaživanje i pojeftinjenje vlastitih telekomunikacija. Ta karakteristika pogotovo dolazi do izražaja kada je u pitanju Altus IT, sa njegovih preko 40 telekomunikacijskih tvrtki koje su prisutne na lokaciji te sa više od 2000 optičkih niti koje u data centar ulaze kroz 3 geografski neovisna pravca.

 

Altus IT ne pokušava uvjetovati telekomunikacijska rješenja svojim korisnicima već pruža mogućnost da bilo koji od njih sklopi izravan ugovor o pružanju telekomunikacijskih usluga sa bilo kojim od telekoma prisutnih u data centru. No, može pružiti i cjelovitu uslugu povezivanja onim korisnicima koji nisu fokusirani na konkretan problem telekomunikacija, nego očekuju rješenje „ključ u ruke“.

 

 

Povezivanje 2

 

 

Cijene telekomunikacijskih usluga u Altus IT data centrima tipično su najjeftinije u Hrvatskoj, izbor partnera najveći, kao i kvaliteta te dostupne brzine. To je posljedica već spomenutog prisutnog broja telekoma, ali i presijecanja magistralnih puteva ključnih svjetskih dobavljača telekomunikacija u Altusu. Stoga uštede na troškovima telekomunikacijskih usluga često bivaju odlučujući motiv za ulazak u poslovni odnos sa Altus IT data centrom.

Saznajte više o našim uslugama!

Tražite savjet ili pomoć? Obratite nam se s povjerenjem.