Cloud connect

Suvremeno poslovanje sve više i više u fokus stavlja korištenje hibridnih cloud rješenja. To je takvo okruženje u kojem se od svakog ponuđača usluge koristi ”best of breed”, ili najbolje što on nudi. Primjerice, tvrtka koja ima svoju vlastitu lokalnu bazu podataka i front end aplikaciju, može korisiti mail server kao servis od jednog dobavljača, pri čemu se mailbox-evi nalaze na serveru dobavljača u udaljenom data centru, a recimo program umjetne inteligencije za vizualno prepoznavanje uzoraka drugog dobavljača… a sve to mora funkcionirati glatko, sigurno i kao jedna cjelina.

 

 

Cloud connect

 

 

Za ovakvu primjenu povezivanje kroz Internet uglavnom nije dovoljno dobro, zbog velikih latencija te mogućih prekida. Dedicirani linkovi znaju biti skupi, a kako usluga globalnih providera može seliti između data centara, tako i nema velikog smisla zakupljivati link samo do točno nekog grada.

Altus Cloud Connect pruža privatan i pouzdan pristup globalnim cloud servisima. Više redundantnih i geografski različitih veza prema najvećim svjetskim dobavljačima cloud servisa osigurava pouzdanu i skalabilnu vezu s važnim korisničkim poslovnim aplikacijama i podacima u javnom cloudu. Preko jedne fizičke veze garantiranog kapaciteta i kvalitete usluge tvrtka može doseći bilo koji od cloud servisa, kao i osigurati redundanciju.

 

 

Saznajte više o našim uslugama!

Tražite savjet ili pomoć? Obratite nam se s povjerenjem.